Cine suntem

Echipa DJ-PARTY s-a infiintat in anul 2000, avand ca experienta peste 10 ani de vasta activitate in diverse evenimente si proiecte muzicale, dovedind cu succes in acest timp, seriozitate si profesionalism in organizarea petrecerilor.

Echipa este calificata in domeniu,oferind spontaneitate in timpul evenimentului dorit, sociabilitate si prezenta scenica, Disc-Jockey profesionisti si cu experienta, dorind sa duca la bun sfarsit petrecerea organizata.

Dj-ii din cadrul echipei sunt pregatiti pentru evenimentul dumneavoastra indiferent de natura lui (nunta, botez, petrecere privata, etc.) cu experienta in alegerea pieselor mixate cat si cu o arhiva de peste 10.000 de melodii din anii ’50-’60 si pana in prezent. Experienta acumulata pe parcurs ne permite sa dam culoarea muzicala evenimentului dumneavostra in functie de invitati ci nu dupa un playlist stabilit inainte. Desigur, exista posibilitatea de a adauga sau elimina din program anumite melodii sau genuri de muzica. Mai multe despre alcatuirea unei palete muzicale cititi AICI.