Ce facem

Echipa DJ-PARTY ofera servicii de calitate ireprosabila, asigurand sunet si muzica  cu echipamente profesionale, la urmatoarele evenimente: NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI PRIVATE, ANIVERSARI, PETRECERI CORPORATE, SIMPOZIOANE, PETRECERI DE CLUB, BALURI BOBOCI, BANCHETE, LANSARI DE PRODUSE.

De asemenea, recomandam servicii video si foto cu echipament profesional, la oricare din evenimentele de mai sus.

Tot noi va recomandam o echipa cu experienta in decoratiuni interioare si exterioare, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa devina unic !

Dj-ii nostri sunt pregatiti sa mixeze atat la petreceri tematice (serate latino, clubbing, disco) cat si la petreceri mixte (nunti, botezuri), unde muzica trebuie sa fie diversificata si pe gustul tuturor.

La alegere, oferim doua moduri de lucru cu echipamentul muzical. Pupitru profesional de mixaj (vezi pagina echipamente) in care dj-ul lucreaza cu cd-uri pe playere profi, sau  calculator echipat cu consola profesionala de mixaj. Arhiva muzicala este scrisa atat pe cd-uri cat si pe hardul calculatorului.

Echipamentul Audio  este transportat si instalat la incinta unde va avea loc petrecerea dumneavoastra cu 2 ore inainte, astfel ca atunci cand veti ajunge la local, totul este montat si pregatit.